Колаж БулфотоМинистърът на финансите обяви бомбастична новина. Агенция Пътна инфраструктура е

...
Колаж БулфотоМинистърът на финансите обяви бомбастична новина. Агенция Пътна инфраструктура е
Коментари Харесай

Министър Василев: АПИ е възложила договори за 2,4 милиарда лева повече от предвиденото за ремонти

Колаж Булфото

Министърът на финансите разгласи бомбастична вест. Агенция " Пътна инфраструктура " е упълномощила контракти за настоящи поправки за 2,8 милиарда лева при планувани за задачата 370 млн. Това заяви в предаването " Алтернативата " министърът на финансите Асен Василев.

Това е част от резултата от инспекциите на държавните разноски - има пари, които са плащани по остарели контракти от 2015 година и даже от 2010 година При друга група поръчки с предел 20 млн. лева са раздадени 170 млн. лева, сподели Василев. " Това е нова информация, която продължаваме да пожелаваме и събираме, тъй като централизирано я няма. Централизирано е налична единствено истинската поръчка, само че не и по какъв начин са предоставени, по какъв начин са разплатени. Фирма по компания събираме всеки контракт ", сподели той.

Асен Василев заяви, че от понеделник Агенцията за държавната финансова ревизия ще има нов началник. Предишният е в нескончаем болничен и към този момент месец не може да бъде открит, пише .

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР